Spas za domaćice! PASTA za čišćenje zagorjele masnoće sa sudova.

Zagorela masnoća na sudovima je neizbežna pojava, i njeno otklanjanje , čak i uz pomoć skupih sredstava, nije uvek lako. Međutim, postoji jedan provereni recept za ovakve slučajeve. Samo dva sastojka potrebno je za pripremu ove čudo-paste.

Osim zagorele masnoće na sudovima, njom možete čistiti apsolutno sve u vašoj kuhinji – šporet, rernu, šerpe, lonce od nerđajućeg čelika, čak i bele ručke na šporetu.

Ova domaća pasta je apsolutno bezbedna, i priprema se za samo nekoliko sekundi. Recept je vrlo jednostavan. Jer, sve što je genijalno, zapravo je veoma jednostavno i dostupno, na dohvat ruke.

Za njenu pripremu biće potrebno:

– soda bikarbona
– 3%-ni hidrogen (prodaje se u svim apotekama)

Priprema:

U činiju stavite 1/4 čaše sode bikarbone i dodajete hidrogen. Mešajte. Dodajete toliko, da biste dobili homogenu smesu – pastu. To je to. Veoma je jednostavno, ali dobili ste zaista moćno sredstvo u borbi protiv zagorele masnoće i prljavštine.

Kako se koristi?

Ako želite oribati zagorelu masnoću sa šerpe, tiganja ili tepsije – samo nanesite pastu na problematičnu površinu, i ostavite da odstoji 30-ak minuta. Nakon toga isperite koru koja se stvorila, a zajedno sa njom i zagorelu masnoću. Nema više potrebe za struganjem!

Loncima i šerpama od nerđajućeg čelika, ova pasta vraća prvobitan sjaj. Nanesite pastu sunđerom i dobro očistite, zatim isperite.

PREPORUČUJEMO  Arapski trik za savršene obrve: Dame iskoristite ovaj trik, oduševit će vas!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *